Canalla

Canalla cargolina

Els infants que conformen la canalla de la Colla de Castellers d’Esplugues són els membres més petits però més valents de la nostra entitat. Són també els membres que hi dediquen més hores d’assaig, per tal de millorar la tècnica i pujar ben finets per coronar els castells blau elèctric que portem a les places, però també per crear vincles afectius forts per potenciar la CONFIANÇA entre els components del pom de dalt i les caps que els hi donen les instruccions des del terra. Tanmateix, no només hi ha infants que pugen a dalt dels castells, també hi ha nens i nenes que toquen el tabal i la gralla i posen la música als castells, una feina també molt complicada que requereix de temps d’assaig i un bon sentit del ritme!

En una activitat com els castells, els infants senten moltes emocions diferents: des de l’alegria i l’eufòria, fins al neguit i la por, des de la confiança i l’entusiasme, fins a la preocupació i els nervis. L’equip de caps de canalla són molt conscients d’això i treballen dia a dia amb els infants per intentar que cadascú dels membres de la canalla aprenguin a gestionar d’una manera eficient i natural tots aquests sentiments i emocions que poden manifestar-se en qualsevol moment. La tècnica s’aprèn als assajos i els vincles, a banda d’enfortir-los en la pràctica als assajos, també els creem en molts altres espais tot fent gimcanes, excursions, tallers, colònies…

Formar part de la canalla cargolina és una experiència que no s’oblida mai, s’aprenen valors tan importants com aprendre a treballar en equip, prendre responsabilitats, l’empatia amb les companyes, entre molts d’altres. Animem a tots aquells infants que ho desitgin a acostar-se a la Nau i conèixer a tot l’equip de la canalla cargolina!!

VISCA LA CANALLA!!

canalla cargolina